Locatie

  • Maandag/woensdagvoormiddag            Gezondheidscentrum De Pastorij: Breendonkdorp 90
  • Donderdag(voor)middag                                  Groepspraktijk De Remise: Kloosterstraat 16 - 2880 Bornem
  • Vrijdag/zaterdagvoormiddag/avonden                  Kleine maar fijne privéruimte: de Buisseretlaan 17 - 2870 Breendonk

(Dinsdag = vrije dag)

Tarief

Een consultatie (ook het eerste gesprek) duurt 1u en kost €60*. Wie graag meer tijd krijgt kan ook een consult aanvragen van 1,5u aan een tarief van €80.

We gebruiken het eerste gesprek vooral om te verduidelijken wat je hulpvraag juist is, je ruimere situatie te verkennen en te voelen of we samen op weg willen gaan. Indien dit laatste het geval is, gaan we de volgende gesprekken meer therapeutisch te werk. 

(*Er zijn verschillende mutualiteiten die een gesprek met een erkend psycholoog voor €10 euro per sessie terugbetalen, kijk dit zeker na bij je ziekenfonds.)

Afspraak maken?

Bij voorkeur via dit contactformulier:

Of telefonisch op 0484/14 13 14. De kans is echter groot dat je op voicemail terecht komt, spreek dan zeker iets in (!) en ik bel je later terug. Je kan me ook gemakkelijk bereiken via sms.

 

Momenteel kan ik helaas niet meteen een eerste gesprek aanbieden, maar kan je je wel aanmelden voor de wachtlijst (+- 6 à 8 maanden wachten).

Afspraak annuleren?

Dit kan kosteloos tot 24u voor het geplande tijdstip van het gesprek, zodoende die plaats door iemand anders kan worden ingenomen. Verwittig je later of kom je niet opdagen, dan wordt een annulatievergoeding van 35 euro aangerekend. Alvast bedankt voor het begrip!